Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 8 вересня 2018 р.

Допрем"єрний показ "Коли падають дерева"

12 вересня о 19.00 у Тернополі в Сінема City за підтримки Тернопільської кінокомісії відбудеться допрем'єрний показ фільму Марисі Нікітюк "Коли падають дерева", а також зустріч із режисеркою, авторкою сценарію Марисею Нікітюк та продюсером Ігорем Савиченком.

Богом забута українська глибинка, де відбуваються історії, у які важко навіть повірити. П'ятирічна Вітка спостерігає за драмою її старшої сестри Лариси, яка закохалася в місцевого бандита-цигана на прізвисько Шрам. Всі навколо засуджують такий вибір дівчини. Батько, єдина людина, яка могла її підтримати і захистити від критики в селі, зовсім недавно помер. Мати дуже слабка психологічно для цього, а бабусю тільки й хвилює думка інших людей. Щоб позбавитися від усіх ці проблем, Лариса зі Шрамом хочуть втекти далеко-далеко. Вони мріють жити без бандитських міжусобиць, без осуду оточення та без таких родичів. Але чи готові вони заплатити ціну за свободу?
Квитки можна придбати у Сінема City/

1 коментар:

  1. Валентина Семеняк
    6 хв. ·
    Мала необережність піти на допрем'єрний показ фільму "Коли падають дерева".... На 20-ій хвилині фільму звідти пішла. Жах. Тепер розумію, чому там македонські гроші і польський оператор. Тваринне злягання, яке називають сексом... навіть не еротикою.. Голлівуд відпочиває. Матюччя, мордобої... Дивилась тільки 20 хвилин, а відчуття таке, що тебе "занурили" в багно і не дають вдихнути свіже повітря.... Єдине тішить, що молода режисерка більше не писатиме книжки... Це називається - приїхали. І хай там що зараз не казатиме тернопільська еліта, яка була присутня на показі, мовляв, соціальна тема й "еt cеtеrа", прошу вибачення, здається, законів моралі ще ніхто не відміняв. Нове українське кіно? Чому, чому всі "творці" вирішили, що публіка (а це ми з вами) хоче тільки такого кінопродукту: де насилля, обман, жорстокість, кров. Це в нашій ментальності, пані Марисю?

    ВідповістиВидалити