Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 18 грудня 2018 р.

Герої українського Донбасу. Ігор Козловський.

Документальний цикл «Герої українського Донбасу» - це індивідуальні історії про громадянський та військовий спротив жителів Донецької та Луганської областей російській окупації. У ньому засвідчується, що Донбас – це Україна. Наводяться свідоцтва про застосовані російські технології для загострення конфлікту в регіоні у 2014 році. Наочні факти злочинів з боку російської сторони.
Доводиться, що це не внутрішнє протистояння, а з самого початку збройна агресія Російської Федерації проти України. Розповідається як через перший потужний спротив, який здійснили саме жителі Донецької та Луганської областей, вдалося зупинити реалізацію повномасштабного кремлівського проекту «Новоросія» на території нашої держави.

КОЗЛОВСЬКИЙ ІГОР: донеччанин, громадський діяч, вчений-релігієзнавець, в'язень сумління окупаційної “адміністрації” Російської Федерації на тимчасово окупованій території Донецької області в 2016-2017 роках.
“Ми пройшли через страждання, катування, через біль, через хвороби, і головне через моральний і психологічний тиск. Але ж ми постійно відчували любов нашого народу. Любов людей, які молилися за нас, билися за нас і це головне. ..І зараз ми відчуваємо цю любов... люблю тебе народе України. Слава Україні!”
Ігор Анатолійович Козловський - його історія, спосіб життя, полон, позиції, сила, неймовірна внутрішня глибина - знищують усі поширені стереотипи щодо жителів українського Донбасу. До війни Ігор Анатолійович був відомим вченим та громадським діячем у регіоні. Він очолював Міжнародний центр християнсько-мусульманського діалогу і співпраці, Школу “Аюрведи - Йоги - Тантри”, викладав релігієзнавство в ВНЗ Донецька, займався питаннями релігій у Донецькій обласній державній адміністрації.
Навесні 2014 року Ігор Анатолійович став активним учасником громадянського спротиву донеччан проти російської окупації, а саме одним з лідерів молитовного марафону в м. Донецьку «За мир та єдність України». Спротив місцевих жителів, проукраїнських активістів був потужним та дуже сміливим.

Документальний цикл було створено АЦ “Фабрика думки “Донбас” та Творчим об'єднанням “ВиДиво” за підтримки Фонду на підтримку демократії (NED), Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні, Міністерства інформаційної політики України.
Світлина Мар'яни П'єцух

Немає коментарів:

Дописати коментар