Загальна кількість переглядів сторінки

неділю, 7 жовтня 2018 р.

"Екслібрис: Нью-Йоркська публічна бібліотека" в Тернополі

На екрані Мандрівного Docudays UA - Майстри світового кінематографу!
Спеціальна подія від Docudays UA -2018 – перший у цьогорічній програмі Мандрівного фестивалю показ фільму «Екслібрис: Нью-Йоркська публічна бібліотека» (2017).
Автор Фредерік Вайзман – без перебільшення великий Режисер, легенда світового документального кіно, володар Почесного «Оскара» та Почесного «Золотого Лева» Венеційського кінофестивалю за видатний внесок у світовий кінематограф. 

Ця його стрічка про те, що Бібліотека – це не лише книжки та стіни, це також люди, котрі наповнюють творчим життям свої спільноти. Врешті-решт це простір, де доброзичлива допитливість протистоїть агресивному невігластву…

Тож запрошуємо 12 жовтня о 14-й до Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки (м. Тернопіль, бульвар Шевченка, 15, другий поверх, читальна зала). 

У програмі: перегляд фільму (тривалість 197 хвилин з перервою на каву). Дискусія: «Бібліотека як центр життя спільноти: мегаполісу, містечка, села – це утопія чи реальність?» Модератор – заступник директора з наукової роботи та інформатизації Галина Польова.

Немає коментарів:

Дописати коментар